Clipr - Care to perfection
 0,00 0

Shopping Cart

0
Uw winkelwagen is leeg

Service en Garantie

Klik hier om ons reparatie en garantie formulier te printen

Service en Garantie voorwaarden Clipr

De producten die Clipr verkoopt voldoen aan de hoogste kwaliteit en degelijkheid en dient te doen wat ervan verwacht mag worden. Wat garantie betreft houden wij ons aan de Nederlandse wet omtrent wettelijke garantie bepalingen voor consumenten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht er bij een artikel onverhoopt problemen voorkomen dan wordt deze door Clipr kosteloos hersteld. Hierbij kan sprake zijn van reparatie of vervanging. De garantie omvat fabricage en materiaalfouten. Uiteraard valt normale slijtage niet onder de garantie. Tevens kennen de verschillende producten verschillen in levensduur en kwaliteit. Clipr is in alle gevallen het eerste aanspreekpunt voor aanspraak op garantie en zal indien nodig de leverancier of fabrikant erbij betrekken.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geven sommige fabrikanten ook garantie op fabricage- en materiaalfouten. Indien er ook een fabrieksgarantie gegeven wordt vind je dit apart op de productpagina of in de handleiding van het product vermeld. Een eventuele fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Garantievoorwaarden

  • Bij een ongegronde klacht komen alle gemaakte kosten voor de consument.
  • Indien een klacht gegrond is, dan wordt het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd of (gedeeltelijk) vervangen of (gedeeltelijk) gecrediteerd.
  • Artikelen die voor garantie of normale reparatie aan ons worden aangeboden dienen schoon en droog te zijn. Wij verzoeken je om de producten schoon aan ons toe te sturen.
  • Wanneer je aanspraak wilt maken op garantie dien je altijd een aankoopbewijs (bijvoorbeeld een kopie van de factuur) mee te sturen zodat onze serviceafdeling kan zien dat je voor garantie in aanmerking komt..

Uitzonderingen op de garantie*

In sommige gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op garantie zoals:

  • Beschadigingen door opzet of nalatigheid
  • Ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
  • Schade die aangebracht is door natuur, mens of dier vallen niet onder de garantie (zoals o.a. bliksem schade).

Repareren van scheermachines en tondeuses

Op onze Clipr accu tondeuse  geldt een garantie van 3 jaar. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Voor onze tondeuse hebben wij de meest gebruikte onderdelen in voorraad. Het repareren van een scheermachine duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen.

Klik hier om ons service en garantieformulier te printen. 

Stuur uw reparatie samen met een compleet uitgeprint ingevuld formulier plus eventueel een kopie van de aankoopfactuur op naar clipr.nl, t.a.v. Technische dienst, Maricoweg 7, 1791 MD, Den Burg.

Slijpen van scheermachine messen en tondeusekopjes

Uiteraard ben je bij ons op het juiste adres voor het slijpen van scheermachine messen en tondeuse kopjes van alle verschillende merken. Voor zowel scheermessen als tondeuse kopjes hebben wij een aparte slijpmachine, dit samen met ruim 40 jaar ervaring van de monteur kun je rekenen op perfecte kwaliteit. Voor het slijpen van tondeusekopjes of een stel scheermachine messen rekenen wij € 9,95 per stuk plus € 4.95 verzendkosten (per zending). Het slijpen van scheermachinemessen en tondeusekopjes duurt gemiddeld 3 tot 7 dagen nadat wij deze hebben ontvangen. Slijpen gaat via ons bedrijf Macrovet, en moet hier dus ook besteld worden.

Slijpwerk dient altijd van te voren op onze website besteld te worden
Ga naar Scheermessen en tondeusekopjes laten slijpen voor het bestellen en uitgebreide uitleg.