Clipr - Care to perfection
 0,00 0

Shopping Cart

0
Uw winkelwagen is leeg

Verzendinformatie

Voor 16:30 besteld, morgen in huis!

Bezorging binnen Nederland

Verzendkosten voor zendingen in Nederland
Verzendkosten bedragen € 5,95 incl. btw. Orders met een bedrag boven de € 50,- worden gratis verzonden.

Verzending binnen Nederland 
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is in voorraad en wordt na betaling dezelfde werkdag verzonden indien besteld voor 16:30 uur. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende dag afgeleverd. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag*. Soms kan het wat langer duren, maar dat ligt dan aan de vervoerder. Pakketten worden standaard verzonden met DHL Parcel, in sommige gevallen versturen wij met Postnl.

Bezorgdagen DHL Parcel in Nederland
DHL Parcel bezorgt binnen Nederland van maandag tot en met zaterdag in verschillende rijdvensters. Bekijk de bezorgtijden in jouw buurt op DHL Parcel

Bezorging naar België

Verzendkosten voor zendingen naar België
Verzendkosten bedragen € 5,95 incl.  NL btw. Orders met een bedrag boven de € 50,- worden gratis verzonden.

Verzending binnen België 
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is in voorraad en wordt na betaling dezelfde werkdag verzonden. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag*. Soms kan het wat langer duren, maar dat ligt dan aan de vervoerder. Pakketten worden standaard verzonden met DHL Parcel, in sommige gevallen versturen wij met Postnl.

Bezorgdagen DHL Parcel in België
DHL Parcel bezorgt binnen Nederland van maandag tot en met zaterdag in verschillende rijdvensters. Bekijk de bezorgtijden in jouw buurt op DHL Parcel België

Bezorgopties

Clipr biedt de volgende bezorgopties aan.

  • DHL Parcel Thuis afleveren maar nooit bij de buren (€6,95)
  • DHL Parcel Thuis in de avond afleveren (€6,95)
  • DHL Parcel Thuis afleveren NL  (€ 5,95)
  • Ophalen in Den Burg (Texel) Maricoweg 7 (gratis)

U ontvangt wanneer uw bestelling verstuurd word dezelfde dag een track ‘n trace code. Met deze code kun je dezelfde avond het pakket volgen.
Mocht je niet thuis zijn wanneer de bezorger langs komt dan wordt het de volgende dag nog aangeboden. Dit zal tot twee keer gebeuren. Daarna wordt het pakket weer naar ons teruggezonden.